Bij deze partners kan iedereen met een UiTPAS aan kansentarief terecht:

1. Avansa Limburg

Wil je graag iets bijleren in je vrije tijd? Dan kan je bij Avansa Limburg terecht met je UiTPAS! Zij bieden UiTPAS-korting op hun volledige aanbod.
Inschrijven kan online, telefonisch of aan het loket in Hasselt.

Bovendien krijg je €5 korting op de deelnameprijs in ruil voor 10 UiTPAS-punten.

Meer info vind je op hun website.

2. Film Fest Gent (12 - 23 oktober 2021)

Bij het Gentse filmfestival kan je dit najaar je UiTPAS met kansentarief gebruiken. In oktober stelt het Gentse filmfestival ruim 100 langspeelfilms en 50 kortfilms voor uit de hele wereld, en sluit af met een groots filmmuziekconcert.

Bovendien kan je in ruil voor 20 punten de compilatie-cd met filmmuziek aan je collectie toevoegen! Dit voordeel is enkel geldig in de nieuwe UiTWinkel (Veldstraat 82B, 9000 Gent) zolang de voorraad strekt.

Meer info en het volledige programma kan je terugvinden op de website.
Tickets aan kansentarief zijn enkel verkrijgbaar aan de Film Fest Gent-kassa in Kinepolis en de balie van Tickets Gent.

3. Gezinsbond (nationaal)

Bij Gezinsbond krijg je UiTPAS-korting op alle nationale activiteiten* en op het lidgeld. Je betaalt €8,40 in plaats van €42. Ben je nieuw lid bij Gezinsbond? Dan krijg je een eerste jaar gratis lidmaatschap cadeau!

Meer info vind je op hun website.

* dit geldt niet voor de activiteiten van je lokale Gezinsbond-afdeling.

4. De Gezinsdagen van Het Beroepenhuis (november 2021 - juni 2022)

Welke talenten heeft zoon of dochter? Welke beroepen zijn interessant? Ontdek het samen met je tiener (11-14 jaar) in Het Beroepenhuis in Gent tijdens de Gezinsdagen. Op vertoon van je UiTPAS kan je deelnemen aan UiTPAS-korting. Bovendien krijg je gratis toegang in ruil voor 12 UiTPAS-punten. Breng de dag van je bezoek dus zeker je UiTPAS mee!

Meer info vind je op hun website.

5. KSA (nationaal)

Leden en leiding met een UiTPAS aan kansentarief hoeven het inschrijvingsgeld dat verschuldigd is aan de koepel niet te betalen. Voor een heel werkjaar is dat €20,50 euro, na 15 februari is dat €18. KSA biedt daarnaast ook op nationale en provinciale initiatieven korting aan leden en leiding met een UiTPAS aan kansentarief, die hoeven dus maar 20% van de prijs te betalen. Per ingeschreven werkjaar krijg je automatisch 25 UiTPAS-punten, bij nationale en provinciale activiteiten spaar je 1 punt per activiteit.

6. Linx+ (nationaal)

Bij Linx+ krijg je korting op alle nationale activiteiten. Dit geldt niet voor de activiteiten van je lokale Linx+-afdeling.

Meer info vind je op hun website.

7. Markant vzw (nationaal)

Bij Markant krijg je korting op alle nationale activiteiten* en op het lidgeld: je betaalt nu 9 euro in plaats van 47 euro. Lid worden van Markant aan UiTPAS-tarief? Mail naar muriel.vermeersch@markantvzw.be

* dit geldt niet voor de activiteiten van je lokale Markant-afdeling.

8. Muziekclub 4AD (Diksmuide)

De eigenzinnige Diksmuidse Muziekclub 4AD biedt UiTPAS-korting aan alle pashouders in Vlaanderen en Brussel. Bovendien krijg je gratis toegang in ruil voor 15 UiTPAS-punten, kan je gratis lid worden van de muziekclub voor 15 punten en geniet je voor 5 UiTPAS-punten van een gratis drankje aan de toog. Breng de dag van je bezoek dus zeker je UiTPAS mee!

Alle info vind je hier: https://www.4ad.be/nl/tickets/

9. Technopolis (Mechelen)

Technopolis biedt UiTPAS-korting aan UiTPAS-houders van alle UiTPAS-regio’s. Hoe krijg je deze? Stuur voordat je op bezoek komt een mail naar info@technopolis.be en breng op de dag van je bezoek je UiTPAS mee. Daarnaast krijg je in de shop 10% korting in ruil voor 5 UiTPAS-punten, ook als je een UiTPAS zonder kansentarief hebt.

Meer info?: https://www.technopolis.be/nl/bezoekers/tarieven/

10. Willemsfonds (nationaal)

Bij Willemsfonds krijg je korting op alle nationale activiteiten* zoals Het Betere Boek en op het lidgeld. Je betaalt 3 euro in plaats van 15 euro. Helemaal overtuigd? Vraag dan online je lidmaatschap aan. Meer info nodig? Mail naar pascale.braeckman@willemsfonds.be.

* dit geldt niet voor de activiteiten van je lokale Willemsfonds-afdeling.

11. De Warande (Turnhout)

Cultuurcentrum De Warande in Turnhout verwelkomt alle UiTPAS-houders met recht op het kansentarief aan UiTPAS-korting. Voor 5 UiTPAS-punten kan je er trouwens een katoenen Warandetas op de kop tikken, en voor 10 punten krijg je een sleutelhanger mee naar huis!

12. De Quizfabriek (Gent)

Zit er een goede quizzer in jou verborgen, of wil je net je quiz-skills aanscherpen? Dan ben je bij De Quizfabriek in Gent aan het juiste adres! Ontdek via www.quizfabriek.be aan welke quizzen jij allemaal kan deelnemen aan UiTPAS-tarief.