Bij deze partners kan iedereen met een UiTPAS aan kansentarief terecht:

1. Willemsfonds

Willemsfonds is sinds 2021 bovenlokale UiTPAS-partner. Dit betekent dat het landelijke Willemsfondsaanbod deel wordt van het UiTPAS-aanbod. Op deze activiteiten kunnen dus punten worden gespaard en krijgen mensen in armoede korting aan de kassa. Bovendien biedt Willemsfonds ook korting op het lidgeld aan al wie daar recht op heeft.


Lees het interview:

2. Gezinsbond

Vanaf 2021 wordt Gezinsbond bovenlokale UiTPAS-partner. Dit betekent dat de Gezinsbond korting biedt op het lidgeld aan al wie daar recht op heeft én genieten nieuwe leden met recht op het kansentarief van een jaar gratis kennismakingslidmaatschap. Daarnaast worden ook nationale activiteiten en evenementen deel van het UiTPAS-aanbod.
Zo wordt de Gezinsbond nog een stukje toegankelijker voor meer mensen in heel Vlaanderen!

Lees het interview:

3. Sporta federatie

Sportclubs kunnen leden met een beperkt budget aansluiten bij Sporta. Wat ze daarmee uitsparen, kunnen ze aftrekken van het lidgeld dat zij de betrokken sporter aanrekenen. Zowel voor de ploeg als voor de sporter een dikke meerwaarde: de club krijgt er een versterking bij en toont sociaal engagement. Voor de sporter is het een unieke kans om mee van de clubsport en diens sociale sfeer te genieten.
Belangrijke kanttekening: die regeling is alleen mogelijk als je club gelegen is in een gemeente of streek waar UiTPAS actief is.

Meer over deze partner:

4. Avansa Limburg

Avansa Limburg biedt structurele korting aan UiTPAS-houders buiten hun eigen UiTPAS-regio: zowel in Limburg als daarbuiten.

Meer over deze partner:

5. Muziekclub 4AD

4AD geeft structurele korting aan UiTPAS-houders buiten hun eigen UiTPAS-regio.

Lees het interview:

6. Technopolis

Technopolis geeft structurele korting aan UiTPAS-houders buiten hun eigen UiTPAS-regio: zowel in UiTPAS-regio Mechelen als daarbuiten.

Bekijk het filmpje:

7. De Warande

De Warande biedt structurele korting aan UiTPAS-houders buiten hun eigen UiTPAS-regio: zowel in UiTPAS-regio Kempen als daarbuiten.

Meer over deze partner:

8. Linx+

Linx+ biedt korting op het lidgeld aan al wie daar recht op heeft. Bovendien worden hun nationale activiteiten opgenomen in het UiTPAS-aanbod. Dit betekent dat pashouders met recht op het kansentarief uit heel Vlaanderen en Brussel een structurele korting krijgen op deze activiteiten.

Meer over deze partner:

9. Het Beroepenhuis

Vanaf 2021 wordt Het Beroepenhuis bovenlokale UiTPAS-partner. Dit betekent dat Het Beroepenhuis ook structurele korting geeft aan UiTPAS-houders buiten hun eigen UiTPAS-regio Gent!

Meer over deze partner:

10. Vrouwennet vzw

Vanaf 2021 is Vrouwennet vzw bovenlokale UiTPAS-partner. Dit betekent dat Vrouwennet korting biedt op het lidgeld aan al wie daar recht op heeft, en bovendien worden hun nationale activiteiten opgenomen in het UiTPAS-aanbod. Hierop wordt dus structurele korting geboden aan pashouders met recht op het kansentarief over heel Vlaanderen en Brussel. Dit geldt voor lidmaatschappen en activiteiten van zowel Markant als Best Pittig en Artemis.

Lees meer over dit partnerschap:

10. De Quizfabriek

De Quizfabriek biedt structurele korting aan UiTPAS-houders buiten hun eigen UiTPAS-regio: zowel in UiTPAS-regio Gent als daarbuiten.

Meer over deze partner:

11. Film Fest Gent

Film Fest Gent biedt structurele korting aan UiTPAS-houders buiten hun eigen UiTPAS-regio: zowel in UiTPAS-regio Gent als daarbuiten.

Meer over deze partner:

12. KSA

KSA-groepen die aangesloten zijn als UiTPAS-partner bij een stad of gemeente geven alle UiTPAS-houders standaard 25 UiTPAS-punten per inschrijvingsjaar bij KSA. Ingeschreven leden en leiding die een UiTPAS hebben met kansentarief hoeven dat werkingsjaar het inschrijvingsgeld dat verschuldigd is aan de koepel niet te betalen.

KSA biedt ook op nationale en provinciale initiatieven korting voor leden en leiding die een UiTPAS hebben met kansentarief. Leden en leiding die zijn ingeschreven met kansentarief voor een nationaal of provinciaal initiatief hoeven maar 20% van de prijs te betalen, de overige 80% wordt dan betaald door KSA.
Bij nationale en provinciale initiatieven vallen er ook punten te sparen voor alle UiTPAS houders, 1 punt per dag van een initiatief.

Lees het interview:

13. Antwerpse stedelijke musea

De stedelijke musea van Antwerpen bieden vanaf september 2021 permanent gratis inkom aan alle UiTPAS-houders met kansenstatuut uit heel Vlaanderen en Brussel.

Meer over deze partners:

14. Pasar

Bij Pasar kan je vanaf nu punten sparen op alle nationale activiteiten, punten omruilen voor mooie voordelen en krijgen alle pashouders met recht op het kansentarief (over heel Vlaanderen en Brussel) 80% korting bij de toegangsprijs en op het lidmaatschap.

Lees meer over dit partnerschap:

15. Koor&Stem vsw

Koor&Stem werkt vanaf januari 2023 structureel samen met UiTPAS. Voor elke Koor&Stem-activiteit spaart de pashouder een punt. Deze punten kan de pashouder omruilen voor voordelen:

  • 5 punten: een balpen of een magneet.
  • 10 punten: een cd met Sinterklaasliedjes, een cd van De Stem van ons Geheugen of een totebag van Koor&Stem.
  • 15 punten: een bamboe gsm-houder.
  • 25 punten: een pakketje van negen leuke postkaartjes rond zingen.
  • 50 punten: een korting van 50% op een item naar keuze in de webshop (max. korting €30), een individueel lidmaatschap bij Koor&Stem of een totebag met allerhande Koor&Stem-gadgets.
Pashouders met recht op het kansentarief kunnen aan 20% van de standaardprijs deelnemen aan bovenlokale Koor&Stem-activiteiten.

Lees meer over dit partnerschap:

16. Vlamo

VLAMO werkt vanaf januari 2023 structureel samen met UiTPAS. Voor elke VLAMO-activiteit spaart de pashouder een punt. Deze punten kan de pashouder omruilen voor voordelen:

  • duotickets voor BBK, VLOF, VLOH
  • inschrijving voor instrumentendagen
  • klankbordmagazine
  • huiskamerconcert
Pashouders met recht op het kansentarief kunnen aan 20% van de standaardprijs deelnemen aan bovenlokale VLAMO-activiteiten.

Lees meer over dit partnerschap: